Tett på Vansjø og sjø

Vansjø er en stor innsjø som strekker seg fra indre del av Moss og helt opp til Rygge og Råde. Det er et yrende båtliv om sommeren, og med utallige øyer og viker er det store muligheter for fiske, bading og friluftsliv. Mossesundet og Oslofjorden har flere båtbrygger og strender til varme sommerdager. Bademuligheter både i Moss sentrum og langs kysten mot Kambo/Son.

Nærområdet er perfekt for den turglade, med flott natur rett utenfor inngangsdøren! Fra leiligheten går det gang/turstier rett inn i Mossemarkas store løypenett. Her er det nærmest uendelige treningsturer enten til fots eller på sykkelen!

Sport og fritid

Idylliske Mossemarka og skihytta ligger i gangavstand fra prosjektet, med lysløype, kunstsnøanlegg og rulleskibane. Her er det et stort nettverk av turstier, både sommer og vinter.

En annen populær tursti er "Vansjøstien", som via undergang på E6, tar deg direkte inn i Mossemarka via Noretjern og Norødegården. Stien tar deg langs Nedre Vansjø, gjennom boligmiljøer, kulturlandskap og skogsmiljøer. Turen er rekreasjon i seg selv.

Du kan følge turstier til både Oslofjorden og Mossesundet, hvor det  sommerstid er et yrende båt- og badeliv.

Tar du sykkelen fatt er du i Nesparken på ca.10 minutter. Nesparken er et populært friluftsområde med baner for putball, sandhåndball og sandvolleyball, og har også flere badeplasser med mulighet for en dukkert i Vansjø.

Moss har også et bredt og variert tilbud av idretts- og kulturaktiviteter. Moss seilforening, Herulf håndball, diverse fotballklubber, turn og ridning for å nevne noen.
Det finnes utallige Treningssentere både i Moss sentrum og på Høyden.

Nærhet til skole og barnehage

Krapfoss skole (1-7), Verket skole (1-10)  og CIS – «Childrens International School» ligger omtrent 20 minutters gange unna, mot Moss sentrum.
Ca. 15 sykkelminutter nordover finner du anerkjente Steinerskolen. Det er også flere barnehager i nærområdet.